Príležitosti a výzvy čínsko-slovenskej hospodárskej a obchodnej spolupráce v rámci spolupráce 16 + 1 a iniciatívy „Pásmo a Cesta“ - Li, Jiang
Spolupráca 16 + 1, iniciatíva „Pásmo a Cesta“ a ich dosah na hospodársku a obchodnú spoluprácu medzi Čínou a Slovenskom. Rozdiely medzi krajinami. Výzvy na zlepšenie vzťahov a obchodnej a hospodárskej spolupráce. Priestor pre spoluprácu medzi Čínou a Slovenskom v oblasti dopravy, automobilového priemyslu, strojárstva, výroby elektrických spotrebičov, medicínskeho výskumu, IT technológií atď.