Model of the Education for Adults in Slovakia - Dubcová, Gabriela, 1968-
Vzdelávanie dospelých ako veľmi dôležitý proces vývoja každej krajiny a trvalého úspechu populácie. Globálna populačná pyramída v 2002 a v 2025. Determinanty a princípy aktívneho starnutia. Výzvy pre vzdelávanie dospelých a náplň predmetu daného vzdelávania. Štandardy. Výhody a prekážky. Politiky. Funkčný model. Skutočné výsledky z praxe.