Jak vzděláváme své nižší manažery - Pružinová, Kristýna
Význam vzdelávania líniových manažérov. Rozvoj mäkkých zručností a leadership - kľúčové súčasti vzdelávania manažérov. Príklady z praxe vzdelávania manažérov vo vybraných firmách v Českej republike.