<The> Importance of Occupational Safety and Health Education in the Event of Accidents at Work due to Non-Compliance with Occupational Safety Rules and Standards - Matkovčíková, Natália, 1982-
Analýza a prezentácia výsledkov výskumu potreby rekvalifikácie zamestnancov na základe troch vybraných oblastí: dodržiavanie pracovných postupov, používanie ochranného odevu a obuvi a dodržiavanie zásad duševnej hygieny, v ktorých respondenti nedodržiavajú pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a tým pádom dochádza k pracovným úrazom. Poukázanie na nedostatočný účinok formálneho vzdelávania.