Uznání je někdy více než peníze - Myslikovjanová, Simona
Zložitá pozícia manažéra. Manažér inovátor, diplomat, líder a vzor pre svoj tím. Transformačné a transakčné riadenie. Dôležitosť firemnej kultúry. Aký má byť dobrý vodca. Motivácia zamestnancov. Správne nastavenie pracovných úloh. Budovanie vzťahov so zamestnancami.