Restart: Dospělým ze dne na den - Plecitá, Marta
Rozhovor so spoluzakladateľkou nevládnej organizácie Mimo domov a zároveň výkonnou riaditeľkou Nadačného fondu Krok domů v Českej republike. Téma rozhovoru: pomoc mladým ľuďom odchádzajúcim z detských domovov.