Syndróm nudy u zamestnancov - Rovenská, Denisa
Problematika syndrómu nudy. Nedostatočné vyťaženie, nezáujem. Dôsledky nielen na zamestnanca, ale aj na celkovú efektivitu či výkonnosť organizácie. Analýzu výskytu syndrómu nudy a možných stratégií používaných zamestnancami na zakrytie tohto syndrómu v zamestnaní.