Labor Market Environment of Public Administration - Kormány, Béla
Rozvoj maďarskej verejnej správy. Orgány na centrálnej organizačnej úrovni administratívnej hierarchie budovanej centrálne. Väčšina úloh vykonávaných strednou úrovňou správy. Dodávanie ľudských zdrojov, požiadavky na kapacitu a rozvojový potenciál verejných služieb. Všeobecné územné orgány. Kvalitatívne a kvantitatívne ukazovatele.