Airbnb Platform as a Part of the Shared Economy of the Slovak Republic - Benešová, Dana, 1958-
Identifikácia pozície Airbnb platformy v SR. Porovnanie cenovej stratégie a príjmov z bývania cez danú platformu v hlavných mestách V4.