Integration Processes in the Asia-Pacific Region - Drieniková, Kristína, 1982-
Ázijsko-tichomorský región ako najdynamickejšie sa rozvíjajúci región na svete. Rozvoj vzájomnej spolupráce medzi krajinami v regiónoch v rámci medzinárodných dohôd. Hodnotenie vývoja obchodu medzi zúčastnenými ekonomikami a analýza potenciálu rastu obchodu v rámci regiónu.