Stratégie monetizovania podnikateľského nápadu - Bednár, Richard, 1985-
Charakteristika a význam start-upov. Najčastejšia príčina zlyhávania start-upov. Dôležitosť skúmania logiky monetizácie úspešných start-upov, ale najmä strategických rozhodnutí. Prehľad existujúcich výskumov, štúdií a z nich vytvorených stratégií v oblasti monetizácie startupov, ktoré slúžia ako báza na vytvorenie výskumu, ktorý sa bude realizovať v rokoch 2019-2021.