Health and Health Literacy - Dzurová, Mária
Problematika zdravotnej gramotnosti, zdravia, výchovy k zdraviu a výchovy k lepšej zdravotnej starostlivosti. Opetrenia Europarlamentu. Aktívne zameranie sa na vzdelávanie a predchádzanie starnutiu obyvateľstva. Smerovanie politiky EÚ v oblasti zdravia.