Kompetenčný model zamestnanca vo svete práce 4.0 - Blštáková, Jana, 1980-
Charakteristikcé znaky sveta práce 4.0. Hlavné princípy fungovania budúceho sveta práce. Princípy sveta práce 4.0 založené na výzvach éry post-globalizačného obdobia. Kľúčové kompetencie zamestnancov vo svete práce 4.0. Kompetenčný model zamestnanca generácie 4.0.