Measuring the Concentration of the Tourism Sector in the Region of Upper Považie - Gáll, Jozef, 1991-
Analýza aglomerácie cestovného ruchu v odvetvovej štruktúre regiónu Horné Považie a prehľad o súčasnom vývoji v cestovnom ruchu prostredníctvom makroekonomických ukazovateľov a indexov. Predstavenie pojmu: Ellison-Glaeserov index.