Úloha sociálnych sietí pri hľadaní zamestnancov - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Nové trendy využívania sociálnych sietí v personálnej oblasti. Sociálne siete z hľadiska ich využitia na účely vyhľadávania a výberu zamestnancov. Najviac využívané sociálne siete na Slovensku - Facebook a LinkedIn. Miera využívania sociálnych sietí na Slovensku. Prehľad preferovaných metód pri procese získavania zamestnancov vo vybraných štátoch Európy. Výhody a obmedzenia využívania sociálnych sietí v personálnej práci.