Perception of Fast Fashion and Sustainable Fashion - Garasová, Petra, 1993-
Spotrebiteľské vnímanie rýchlej a udržateľnej módy. Spotrebiteľský prieskum uskutočnený pomocou štandardizovaného dotazníka zaslaného respondentom na Slovensku prostredníctvom internetu. Analýza údajov a sémantický rozdiel pre lepšie pochopenie percepcie spotrebiteľa.