Forming Desired Behaviour by Using Social Marketing - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata sociálneho marketingu ako najnovšieho prístupu k dosiahnutiu požadovaných sociálnych zmien. Nástroje sociálneho marketingu a ich špecifiká. Výsledky výskumnej štúdie, ktorej cieľom bolo odhaliť postoje a motiváciu mladých žien k preventívnym prehliadkam a konkrétnejšie k prevencii rakoviny prsníkov.