Knowledge Management Implementation at Higher Education Institutions in Slovakia - Hlavatý, Ivan, 1978-
Identifikácia postojov slovenských vysokých škôl a ich fakúlt k implementácii manažmentu vedomostí. Analýza úrovne komunikácie so zainteresovanými stranami o ich znalostných iniciatívach, projektoch a ďalších otázkach súvisiacich s manažmentom znalostí.