Úloha benefitov v kontexte celkovej odmeny zamestnanca - Joniaková, Zuzana, 1970-
Ciele podnikovej sociálnej politiky. Zamestnanecké výhody. Dimenzie marketingu sociálnych služieb v podniku. Prieskumy využívania benefitov v odmeňovaní zamestnancov uskutočnené v rokoch 2006, 2013 a 2019. Vývoj štruktúry zamestnaneckých výhod. Komparácia systémov benefitov vo vybraných krajinách. Faktory ovplyvňujúce poskytovanie benefitov.