Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Tradičné a regionálne jedná ako súčasť kultúrnej identity krajiny. Charakteristika vybraných európskych aktivít zameraných na propagáciu tradičných a regionálnych potravín a jedál ako slow food a kulinárske dedičstvo. Použitá metóda analýzy a syntézy.