Pracovný výkon - kritérium pre identifikáciu vzdelávacích potrieb v podniku - Matulčíková, Marta, 1964-
Riadenie pracovného výkonu zamestnancov. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov. Metódy, ktoré umožňujú získať informácie pre analýzu vzdelávacích potrieb. Potreba vzdelávania na základe výsledkov práce a dosahovaného pracovného výkonu zamestnancov. Názory respondentov na uplatnenie metód zberu údajov pre identifikáciu vzdelávacích potrieb. Identifikácia vzdelávacích potrieb využitím sociálnych sietí.