Organic Foods in European Union: The Brief Case of Organic Farming, Consumption, Distribution and Import of Organic Foods - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Stručná charakterizácia ekologického poľnohospodárstva, spotreby, distribúcie a dovozu biopotravín vo vybraných krajinách Európskej únie. Použité metódy analýzy a syntézy. Princípy eko-poľnohospodárstva.