<The> Support of Small and Medium-sized Enterprises in Foreign Trade of Slovakia - Kašťáková, Elena, 1974-
Postavenie a význam malých a stredných podnikov (MSP) v zahraničnom obchode Slovenska v období prebiehajúcich geopolitických zmien. Vplyv MSP na rozvoj zahraničného obchodu SR a na podporu exportu. Problémy súvisiace s internacionalizáciou.