Challenges of Future Trade Relations between the EU and UK after Brexit - Krajčíková, Andrea
Opis a analýza významu medzinárodnej výmeny tovaru a služieb medzi Spojeným kráľovstvom (UK) a Európskou úniou s prihliadnutím na rôzne scenáre brexitu. Postavenie UK v európskej integrácii. Časový harmonogram najdôležitejších udalostí brexitu. Obchodné vzťahy medzi UK a SR. Dôsledky tvrdého brexitu na britskú ekonomiku a konkurencieschopnosť UK po brexite.