Firm Survival in New EU Member States - Baumöhl, Eduard, 1982-
Analýza determinantov prežitia firiem v štátoch: Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Česko. Použitie Coxovho pomerného modelu rizík na firemné dáta v rokoch 2006-2015.