<The> Possibilities of the Interpretation of European Traditions in Tourism - Litomerický, Juraj
Návrh algoritmu prostredníctvom výskumu skúmajúceho ekonomické výhody kultúrneho dedičstva. Nástroje podpory a prínosy európskeho kultúrneho dedičstva.