Slovakian Legal Regulation of Recreational Vouchers - Magurová, Hana, 1986-
Zákon o podpore cestovného ruchu a rekreačné poukazy. Rekreácia zamestnancov podľa Zákonníka práce. Zákon o daniach z príjmov a rekreačný poukaz. Príspevok na rekreáciu.