Current Trends and Development Tendencies of Commerce - Matušovičová, Monika, 1967-
Identifikácia a charakterizácia súčasných trendov a tendencií vývoja obchodu (internacionalizácia a postupná globalizácia obchodu, diverzifikované formy predaja, koncepty outletových centier). Použité metódy analýzy, popisu, komparácie a syntézy dát od medzinárodných poradenských spoločností.