Wealth Versus Debt in V4 Countries - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Porovnanie bohatstva krajín, ktoré mali spoločnú minulosť a štartovaciu čiaru po páde železnej opony. Poukázanie na rozdielnu výšku dlhov a úspor v domácnostiach. Výpočet ukazovateľa Allianz Wealth Equity.