Artificial Intelligence and Its Use in Communication in Tourism Facilities - Potisková, Ingrid
Online komunikačné nástroje ako nevyhnutný atribút efektívnej komunikácie so zákazníkmi. Najčastejšie typy komunikačných nástrojov u používeľov. Absencia osobného kontaktu pri výbere dovolenky. Pozitívna alebo negatívna percepcia pri komunikácii s umelou inteligenciou.