Impact of Financial Crisis on Banking Sector in Western and Eastern European Countries - Horvátová, Eva, 1958-
Vývoj bankovej regulácie po finančnej kríze. Zostavenie lineárneho regresného modelu. Výsledky panelovej regresie súboru všetkých bánk východnej a západnej Európy počas určitej časovej periódy.