One-Euro Limited Liability Companies in the Slovak Commercial Code - Vačoková, Lenka, 1983-
Nový typ s.r.o. od roku 2017 zaevidovaný v Obchodnom zákonníku. Legislatívny spôsob založenia spoločnosti s ručením obmedzeným. Metódy analýzy, porovnania a syntézy. Komparácia právnych predpisov spoločností s ručením obmedzeným v Slovenskej republike, Českej republike a Nemecku. Návrh novej legislatívy.