Comparing Classes with Different Levels of Student Control while Cultivating Students' Intercultural Competences - Pechersky, Alexander, 1988-
Skúmanie efektívnosti vzdelávacieho procesu pri rôznej forme prístupu učiteľov. Aplikácia v reálnom procese na dvoch triedach študentov a následné porovnanie výsledkov.