Current Challenges in the Field of Education of Future Business Managers - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Skúsenosti autorov s procesom výučby zameraného na rozvoj mäkkých zručností budúcich podnikových manažérov. Výsledky preukázali, že nové prístupy k vzdelávaniu sú obnovením pedagogického procesu, pomáhajú rozvíjať sebapoznanie a sebavedomie študentov, uľahčujú pochopenie učebných osnov a rozvíjajú ich mäkké zručnosti, ktoré sú potrebné na precvičenie.