Historické priemyselné štruktúry v meniacej sa mestskej krajine Bratislavy - Šuška, Pavel
Teoretická perspektíva hodnoty a transformácie vybudovaného prostredia, pomocou ktorej je interpretovaný príbeh bratislavského historického industriálu od svojich počiatkov po dnešok.