Legal Regulation of Cross-Selling of Financial and Non-Financial Products - Winkler, Martin, 1975-
Analýza právnej úpravy jednej z predajných techník bežne používaných pri predaji a distribúcii tovaru a služieb, konkrétne cross-sellingu. Bližší náhľad na dané úrovne regulácie. Osobitná pozornosť zameraná na cross-selling finančných a nefinančných produktov.