Idiomatic Language - Theory and Applications - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Idiomatický jazyk ako formulaický jazyk a jeho rola v modernej lingvistike. Prezentácia metód výučby anglických idióm v podnikateľskom prostredí.