Kam plynú prostriedky rozvoja cestovného ruchu zo štrukturálnych fondov EÚ? Regionálny aspekt - Michálková, Anna, 1968-
Analýza regionálneho smerovania prostriedkov štrukturálnych fondov EÚ určených na podporu cestovného ruchu v rámci vybratých opatrení operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast a Regionálneho operačného programu.