Evidencia žiadostí o sprístupnenie informácií podľa § 20 zákona o slobode informácií - Považanová, Renata
Žiadosť o sprístupnenie informácií. Dátum podania žiadosti. Vyžiadaná informácia. Spôsob sprístupnenia informácií na žiadosť. Vybavenie žiadosti. Podanie opravného prostriedku. Náležitosti. Špecifiká. Forma. Vzor evidenčnej žiadosti.