Reduction of the Regional Disparities in the Context of the Act on the Lagging Regions - Polačková, Zuzana
Významná miera regionálnych disparít ako charakteristická črta Slovenskej republiky. Faktory výkonnosti regiónu. Model identifikácie najmenej rozvinutých okresov. Prioritné témy rozvoja v najmenej rozvinutých regiónov. Mapové zobrazenie jednotlivých alternatívnych modelov.