S Obchodnou fakultou sa spája celý môj profesionálny život - Daňo, Ferdinand, 1959-
Spomienky rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinanda Daňa. Jeho študentské zážitky, začiatky na fakulte a zahraničné skúsenosti.