Verejne dostupné finančné a nefinančné informácie obchodných spoločností a s tým spojené povinnosti podľa právnych úprav - Pakšiová, Renáta, 1974-
Základné osobité povinnosti jednotlivých typov účtocných jednotiek pri zostavovaní, schvaľovaní a zverejňovaní finančných a nefinančných informácií o obchodných spoločnostiach a to nielen z pohľadu Obchodného zákonníka.