Obchodná fakulta blízka internacionálnemu prostrediu - Kita, Jaroslav
Obchodná fakulta bola vždy vnímaná ako pracovisko blízke medzinárodnému prostrediu. V jej histórii existujú vývinové etapy, ako aj v štruktúre, ako aj v obsahu vzdelávania a výskumu. Najvýraznejšie aktivity spadajú do rokov 2007-2011.