Súvislosti negatívnych postojov ku kontrolovaniu - Mišún, Juraj, 1978-
Negačný prístup ku kontrolovaniu. Negatívne konotácie kontrolovania a v manažmente všeobecne. Dotazníkový prieskum uskutočnený na prelome rokov 2016 a 2017, ktorý kládol dôraz na kontrolovanie v podnikoch rôznych veľkostí. Výsledky prieskumu.