The Concept of the Exponential Economy: Theoretical Issues and Empirical Findings - Leško, Peter, 1989-
Teoretický výklad pojmu exponenciálna ekonomika. Daná ekonomika ako súlad teórie novej ekonomiky a teórie udržateľného rozvoja. Moorov zákon. Empirické poznatky potvrdzujúce nástup exponenciálnej ekonomiky.