Znalosti o podnikateľských stratégiách v startupoch - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Teoretické východiská o podnikateľskej stratégii. Startupy a podnikateľské stratégie. Stratégie ako reakcie podnikov na environmentálne neistoty a trhové príležitosti. Kooperatívno-konkurenčná stratégia. Výsledky prieskumu zameraného na podnikateľské stratégie v startupoch na Slovensku. Faktorová analýza pri hodnotení podnikateľskej stratégie v slovenských startupoch.