Miera využitia kontroly v práci manažérov - Paprskárová, Paulína
Manažéri majú veľa kompetencií a právomocí, ktoré vyplývajú z ich funkcií. Jednou z nich je aj právomoc kontrolovať svojich podriadených. Množstvo odbornej literatúry uvádza túto kompetenciu ako jeden z kľúčov k efektívnemu riadeniu práce podriadených. Manažér by mal vedieť, ako ho správne používať. Manažér by mal vedieť, ako ovládať svojich podriadených. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť súčasný stav kontroly zamestnancov zo strany manažérov.