Daňové znalosti - inšpirácie a inovácie - Burák, Emil
Pokračovanie vzdelávacieho seriálu na tému daňový problém - postupnosť riešenia. Definícia, daňové autority, postup ako riešiť akýkoľvek daňový problém. Osvedčených desatoro k riešeniu daňového problému.