Transferové oceňovanie a transferová dokumentácia - Ondrušová, Lucia, 1981-
Usmernenia obsahu transferovej dokumentácie podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov. Povinnosti daňovníka v súvislosti s rozsahom vedenia transferovej dokumentácie.