Zmeny v obchodných spoločnostiach - Ondrušová, Lucia, 1981-
Novela zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník týkajúca sa výmazu obchodnej spoločnosti z obchodného registra, založenia spoločnosti s ručením obmedzeným, prevodu obchodného podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným pri zmene v osobe spoločníka.